Archive for October, 2011

Tack skype!

October 31st, 2011 | lina

Sista biten

October 31st, 2011 | lina

Sista resbiten är ju avklarad för några dagar sedan. Jag kom fram till Narvik i god tid.


Det blev lite ätande av en ganska gammal pastasallad, lite mumsande på en lika gammal fruktsallad. Men mest läsande. Kanske lite funderande på när jag ska orka måla nytt nagellack, såna viktiga saker.


Det är viktigt att sitta långt fram i bussen mellan Narvik och Kabelvåg. Lofotenekspressen körs på en mycket krokig väg, det går snabbt i svängarna och ibland tror man att bussen skall möta sig själv. Eller köra ner i havet. Man sitter långt fram för att se den fina utsikten, och undvika illamående. När jag hoppade av bussen kände jag mig faktiskt lite sjösjuk.

Sista milen i Sverige

October 29th, 2011 | lina

Har nu skakat runt på tåget i ca 22 timmar. Och resan startade ett dygn för tidigt. När jag insåg mitt misstag var det ju naturligtvis alldeles för sent att göra något åt saken. Konduktören var hygglig och skrattade åt mig. Gav mig en ny egen kupé  och sa att “det här kommer jag berätta om!”. Ja, det får du gärna göra, jag både skämdes och fick lite panik för hur resten av resan skulle gå. Gick tågen och bussarna likadant? Fick jag ens åka vidare för nästa konduktör?

Problemen är inte över. Nu skumpar jag på ersättningsbuss från Kiruna till Narvik, busschauffören lovar att vara framme i tid för mitt bussbyte. Håller tummarna.

Norrland är vackert och mitt mobila bredband är skruttigt.

Dropp dropp.

October 24th, 2011 | lina

Sköna droppar till Frank Blank fotografering.

Skön säng

October 24th, 2011 | lina

Hos Stylist Joanna Bagge, med mjukaste filten från Pia Wallén.

Förskolechef!

October 21st, 2011 | lina

Känner du någon som vill bli förskolechef hos oss? Vi söker efter en energisk person som vill vidareutveckla vår verksamhet i nya lokaler! Läs mer på Asphagens förskola.